Nieuws archief

/ F I S H E R N I E U W S   

Hieronder staat vooral oud nieuws: het is een willekeurige verzameling voorpagina-nieuws. Niet altijd zullen alle links nog werken, u bent vast gewaarschuwd!

Fisher 34 geschonken aan KNRM, makelaar helpt  gratis met verkoop 
06-11-2018 Daan Hamburger van Jachtmakelaar Monnickendam biedt kosteloos zijn diensten aan om voor de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) een boot te verkopen. De jachtmakelaar doet dit belangeloos zodat een zo groot mogelijke opbrengst naar het goede doel gaat. Het gaat om een door schenking verkregen motorsailer van het type Fisher 34 uit 1990. 


Nieuw aanbod Fishers op onze verkooppagina
2-12-2018  Nieuw aangeboden: een mooie en goede Fisher 25 en een in Nieuwstraat verkerende Fisher 31. Bekijk de advertenties en verkoopbrochures op de pagina ‘Fishers aangeboden’.  Die van de  30 is in voorbereiding bij de huidige eigenaar.   Fishers die stuk voor stuk de moeite waard zijn!


Fisher Buoy vertrekt naar ver 
8-10-2018 De nieuwe eigenaar van de Fisher Buoy (F46) heeft besloten de boot 
over te varen naar de Middellandse Zee en is intussen aangekomen op Sicilië. De af te leggen afstand was ongeveer 3000 NM en de reistijd  iets minder dan 3 weken.


Geslaagde bijeenkomst in Kampen 
05-09-2018 FisherClub Nederland hield haar najaarsbijeenkomst op zaterdag 8 september 2018 in Kampen. Aan het begin van de middag kwamen 10 Fishers als flottielje aangevaren in de Oude Haven, vlak bij het Koggeschip. Na handenschudden, een stadswandeling en steigerborrel was het tijd
voor een barbecue in het verenigingsgebouw. Zondagochtend 9 september vertrok de vloot weer.


Hoge nood…
20-08-2018  Een Fisher 34 voer langs de verkeerde kant van een kardinaal en liep vast op een van de strekdammen tussen Maassluis en Vlaardingen. Gealarmeerde hulptroepen (o.a. KNRM en de havendienst van Rotterdam) waren snel ter plaatse en de Fisher 34 Fifi werd spoedig uit de benarde positie bevrijd. De scheepshond werd ook uit een benarde situatie gered: mannen van de KNRM lieten de hond uit op de wal. Strong stuff, die Fishers.
Zie https://www.rijnmond.nl/nieuws/172012/Schip-en-hond-in-hoge-nood-op-Nieuwe-Waterweg

De inhoud hieronder is alleen voor leden. Leden moeten eerst inloggen.