reisverslagen

Paradijs
Blijft wat je aan moois hebt meegemaakt beter in je geheugen achter dan alles wat minder was?  Zomer 2011: naar de Wadden.  Slecht en mooi weer waren voortdurend met elkaar in gevecht. In Den Helder was het moesson, op Terschelling een paar dagen subtropisch. Terug op het Wad was de zee onvoorstelbaar glad. Afgaand tij, nog zo’n twee uur te gaan naar Texel.  Even eten en drijven, dat was wat we besloten te doen. De stroom nam ons mee en we konden ons een beetje voorstellen hoe het paradijs er ongeveer uit kan zien…

Frank Sangers (webmaster), aan boord van de Duikelaar (Fisher 30)

Reisverslagen en sterker…
Op deze pagina staat een keur aan reisverslagen, clubmeetings, foto’s van clubleden in actie, bloemlezingen en uiteraard de stoere verhalen van onze fisherhelden. Kortom: uit alles blijkt wat er bij de clubleden hoog in het vaandel staat: gezamenlijk met de hobby bezig zijn, ieder op zijn eigen manier natuurlijk, maar vooral…gezelligheid. Lees eens door de verhalen heen en proef de sfeer van avontuur op zoet en zilt. Gewapper van wind in de zeilen of ongelooflijk luieren op een heerlijk ankerplekje bij windkracht nul…

    • Met de Pallieter naar de Oostzee. Sfeervideo die gemaakt werd door Kees en Marjolein Nachtegaal, aan boord van hun F37 Pallieter, onderweg in de Oostzee (2016). Zie onder, of download hier.

    • Met de Duikelaar naar Wight. Beeldverslag van de vaarvakantie van Frank en Willy Sangers met hun F30 Duikelaar naar Wight in 2014. Tijdens de jaarvergadering in februari 2014 getoond. Groot bestand!
    • Fisher Buoy, Zwerven in Scandinavië 2012. Eén boot, een schipper, een mooiweer-kok en twee hondenkoppen. Voeg daar een werkgever die dromen honoreert aan toe, een prima plaatsvervanger, een postbehandelaar en een huis- en auto-oppasser. Roer alle ingrediënten door elkaar en je hebt de perfecte basis voor een reis richting Scandinavië! Prachtige reportage van Derk en Margriet met hun F46. Groot (PDF-)bestand!Meer reisverslagen zijn alleen voor leden (na inloggen) te lezen.

De inhoud hieronder is alleen voor leden. Leden moeten eerst inloggen.