lidmaatschap

In English or another language? Push the button on the right side !

Wat kunt u verwachten van het lidmaatschap van de FisherClub Nederland?

Allereerst: we willen de Fisher motorsailer varend houden, ook in de toekomst. Heeft u een Fisher, maar bent u nog geen lid? Of bent u verliefd op een Fisher, maar heeft u er nog geen? Wordt lid van onze FisherClub!

Leden ontvangen regelmatig een nieuwe, bijgewerkte ledenlijst samen met een mailing van de FOA (de Engelse zustervereniging) en een verslag van de bijeenkomsten. Tevens ontvangen leden informatie over de volgende clubbijeenkomst. Gezien de grote vaartijd tussen het Noorden en het Zuiden doen wij actieve bemiddelingspogingen om zuidelijke leden een weekend te gast te laten zijn op noordelijke schepen en omgekeerd om zo een goed  bezocht weekend te kunnen organiseren. Verder is een ander voordeel: er is veel know-how omtrent de Fisher motorsailers binnen de Fisherclub aanwezig. ‘Leden voor leden’ is een belangrijk devies. Ook worden onze clubleden gevraagd om hun reisverslagen, klussen of andere wetenswaardigheden omtrent het schip te beschrijven en deze aan de webmaster te zenden om op onze site te plaatsen.

Wilt u ook actief deelnemen aan de activiteiten van onze FisherClub, meld u zich dan aan met het aanmeldingsformulier op de pagina aanmelden. Elk lid betaalt lidmaatschapsgeld, opzegging vóór 1 november.

Bij onze ledenactiviteiten houden we rekening met onze privacy verklaring

FisherClub Nederland zal uw aanmelding bevestigen en aan u vragen uw eerste lidmaatschapsgeld te voldoen. Op het moment dat uw betaling binnen is, is uw lidmaatschap geëffectueerd. Het lidmaatschap bedraagt 40 euro per jaar, het eerste jaar 50 euro inclusief een clubvlaggetje voor uw vlaggenlijn.
Een nieuw lid krijgt ook een setje (2) borrelglazen opdruk van de Fisherclub. 

U bent van harte welkom!

neusjes
Alle neuzen naar dezelfde kant…

IMG_1966Samen varen, samen zijn, samen praten over je boot….

clubbijeenkomst Zierikzee
Clubbijeenkomst Zierikzee

De inhoud hieronder is alleen voor leden. Leden moeten eerst inloggen.