reisverslagen

Reisverslagen en sterker…
Op deze pagina staat een keur aan reisverslagen, clubmeetings, foto’s van clubleden in actie, bloemlezingen en uiteraard de stoere verhalen van onze fisherhelden. Kortom: uit alles blijkt wat er bij de clubleden hoog in het vaandel staat: gezamenlijk met de hobby bezig zijn, ieder op zijn eigen manier natuurlijk, maar vooral…gezelligheid. Lees eens door de verhalen heen en proef de sfeer van avontuur op zoet en zilt. Gewapper van wind in de zeilen of ongelooflijk luieren op een heerlijk ankerplekje bij windkracht nul…


In de zomer van 2021 vertrekt Peter van Houten solo met zijn Fisher 34 naar de Oostzee. Foto hierboven: De Polaris bij aankomst in de thuishaven. Hij schrijft onderstaand artikel voor ZeilNoord:

Downloaden (PDF, 1.34MB)


    • De Fisher Buoy (F46) van Lelystad naar Sicilië; september/oktober 2018. Ons lid Robert Bellinger  maakte met zijn Fisher deze tocht in 3 weken. Een geweldig leuk filmpje van deze tocht: klik hier
    • Met de Pallieter naar de Oostzee. Sfeervideo die gemaakt werd door Kees en Marjolein Nachtegaal, aan boord van hun F37 Pallieter, onderweg in de Oostzee (2016). Zie onder, of download hier.

    • Met de Duikelaar naar Wight. Beeldverslag van de vaarvakantie van Frank en Willy Sangers met hun F30 Duikelaar naar Wight in 2014. Tijdens de jaarvergadering in februari 2014 getoond.Meer reisverslagen zijn alleen voor leden (na inloggen) te lezen.

De inhoud hieronder is alleen voor leden. Leden moeten eerst inloggen.