lidmaatschap

In English or another language? Push the wished language on the right side !

Wat kunt u verwachten van het lidmaatschap van de FisherClub?

Allereerst: we willen de Fisher motorsailer varend houden, ook in de toekomst. Heeft u een Fisher, maar bent u nog geen lid? Of bent u verliefd op een Fisher, maar heeft u er nog geen? Wordt lid van onze FisherClub!

Leden kunnen via het ledengedeelte van de website zien wie er lid is.   Verslagen van de bijeenkomsten staan online, het jaarverslag wordt toegestuurd via email. Tevens ontvangen leden informatie over de volgende clubbijeenkomsten. Alle leden zijn (met aanhang/relatie/etc) altijd welkom op de bijeenkomsten in Zuid en Noord. Verder is een voordeel: er is veel know-how omtrent de Fisher motorsailers binnen de Fisherclub aanwezig. ‘Leden voor leden’ is een belangrijk devies. Ook worden onze clubleden gevraagd om hun reisverslagen, klussen of andere wetenswaardigheden omtrent het schip te beschrijven en deze aan de webmaster te zenden om op onze site te plaatsen.

Wilt u ook actief deelnemen aan de activiteiten van onze FisherClub, meldt u zich dan aan met het aanmeldingsformulier op de pagina aanmelden. Elk lid betaalt lidmaatschapsgeld, opzegging vóór 1 november.

Bij onze ledenactiviteiten houden we rekening met onze privacy verklaring

FisherClub zal uw aanmelding bevestigen en aan u vragen uw eerste lidmaatschapsgeld te voldoen. Op het moment dat uw betaling binnen is, is uw lidmaatschap geëffectueerd. Het lidmaatschap bedraagt 50 euro per jaar, het eerste jaar 60 euro inclusief een clubvlaggetje voor uw vlaggenlijn.
Een nieuw lid krijgt ook een setje (2) borrelglazen opdruk van de Fisherclub. 

U bent van harte welkom!

neusjes
Alle neuzen naar dezelfde kant…

IMG_1966Samen varen, samen zijn, samen praten over je boot….

clubbijeenkomst Zierikzee
Clubbijeenkomst Zierikzee

De inhoud hieronder is alleen voor leden. Leden moeten eerst inloggen.