video’s

↓Video gemaakt van de Fisher 34 Piet in de Duitse/Deense wateren.

↓Video gemaakt van de Fisher 25 Walrus op het IJsselmeer. In een Duits zeilblad werd de 25 ooit ‘Das kleinste Segelschiff der Welt’ genoemd. Met veel lovende teksten.

↓Video gemaakt aan boord van de Fisher 34 Papillion, net buiten bij Dover en op weg naar Oostende. De dag ervoor had het gestormd en er stond nog steeds veel wind en vrij veel golven. Op de bezaan en genua.

↓Video gemaakt aan boord van een Freeward 25  van een Engels echtpaar dat deze boot kocht en er met veel enthousiasme over vertelt.

↓Video gemaakt aan boord van de Fisher 30 van één van onze clubleden op het IJmeer.

↓Deze spectaculaire video laat zien wat een Australische Barlow 32 aan kan in de golven. Wie beweert dat een Fisher niet zeewaardig is moet beslist even kijken…

↑De F37 Noorderzon (video hierboven) vaart onder Nederlandse vlag en is een van de laatst gebouwde F37’s.

https://youtu.be/Wc-Nh-kXKUk

Nog meer sfeerbeelden van een andere F37! Ook deze F37 heeft extra zeiloppervlak.

https://youtu.be/nZ4I2A51owY

Deze F34 vaart in de Oostzee en heeft te maken met een pittig windje (5/6Bf). Geen probleem voor een Fisher, die rustig doorvaart….

Hier de F30 Watergeus op de motor in windkracht 5. Wanneer dat mogelijk is zal een Fisherschipper de bezaan als steunzeil bijzetten. Dit dempt de beweging van het schip enorm.

Prachtige video van een bijeenkomst van F25 eigenaren. Wat een spektakel! De video geeft een goed beeld van de F25. Pas op, door het ontbreken van wind ga je bij het bekijken van deze video dromen!

Hier nog eentje: varen met een (Franse) F25

Leuk om eens te zien wat er ‘onder water zit’.  Hier wordt een F25 te water gelaten. Bij alle Fishers is er een soortgelijke (lang)kiel aanwezig. Deze kiel herbergt ook een groot deel van het gewicht van de boot.

Een F30 Northeaster in refit. Leuk om even binnen te kijken in een F30NE. Let op de achterkajuit!

Een snel gemaakt verkoopfilmpje van een Fisher 32 (Barlow 32). Leuk om er snel even doorheen te lopen!

Klein en dapper! Leuk filmpje van een Nederlandse F25 Potter.

De inhoud hieronder is alleen voor leden. Leden moeten eerst inloggen.