aanmelden

Deze pagina is in bewerking!

Don’t speak Dutch? Use the possibility to translate our site in English, German, French or any language you wish!  See the right site of this page! 

 • FisherClub zal uw aanmelding bevestigen en aan u vragen (d.m.v. een factuur) uw eerste lidmaatschapsgeld spoedig te voldoen. Het lidmaatschap bedraagt 50 euro per kalenderjaar, het eerste jaar 60 euro inclusief een clubvlaggetje voor uw vlaggenlijn.
 • Als u in de loop van een kalenderjaar aanmeldt ontvangt u een factuur waarin een lidmaatschapsbijdrage naar verhouding wordt gefactureerd.
 • Op het moment dat uw betaling is ontvangen is uw lidmaatschap geëffectueerd. U ontvangt na betaling de toegangsgegevens voor de website èn het clubvlaggetje.
 • Een nieuw lid krijgt ook een setje (2) borrelglazen met opdruk van de Fisherclub. U ontvangt deze bij een eerste ontmoeting. We willen zo hoge verzendkosten voorkomen.
 • Bij onze ledenactiviteiten houden we rekening met onze privacy verklaring

Vul onderstaand formulier helemaal in.

  AANMELDFORMULIER

  Ja, ik meld me aan als lid van de FisherClub en ik ga akkoord met de betaling van het lidmaatschapsgeld (eerste jaar €60, daarna €50) na ontvangst van de factuur

  achternaam (verplicht)

  voornaam (verplicht)

  partner (wanneer van toepassing)

  adres (verplicht)

  postcode (verplicht)

  plaats (verplicht)

  land (verplicht)

  emailadres (verplicht)

  telefoonnummer (verplicht)

  bootnaam (niet verplicht)

  BOOT
  FM25 Fairways Marine 25FM30 Fairways Marine 30F25 PotterF25F28 CatfisherF30F30 NortheasterF31F32 BarlowF32 CatfisherF34F37F38 TrawlerF46geen bootandere boot, graag bij opmerkingen invullen

  thuishaven (niet verplicht)

  AIS (niet verplicht)

  MMSI-nummer (wanneer in bezit)

  callsign (wanneer in bezit)

  opmerkingen

  opmerkingen (vervolg)